MAINOS

Alman paikallislehdissä yt-neuvottelut

Uutiset

Alma Media

Useita maakunta- ja paikallislehtiä julkaiseva Alma Regions suunnittelee tehostamistoimia liiketoiminnan kannattavuuden varmistamiseksi. Taustalla on näkemys sanomalehtimainonnan volyymin laskusta kansantalouden kasvusta huolimatta.

Alma Regions aloittaa henkilöstönsä kanssa yhteistoimintaneuvottelut. Suunniteltujen toimenpiteiden toteuttaminen voi tämän hetken arvion mukaan johtaa enintään 35 henkilön vähentämiseen. Neuvottelujen piirissä on kaikkiaan noin 360 työntekijää.

Yt-neuvotteluihin kuuluvat ovat kaikki henkilöstöryhmät kustannusliiketoiminnassa, paitsi Alman Lapin lehtiliiketoiminta ja Lännen Mediassa työskentelevät. Neuvottelut eivät koske samaan liiketoimintayksikköön kuuluvaa paino- ja jakeluyhtiö Alma Manua.

Alma Regionsiin kuuluu Alma Media Kustannus Oy, joka julkaisee konsernin maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top