MAINOS

Isku kiusasi VaLePalta erän

Uutiset

VaLePa

Vammalan Lentopallo kohtasi Mestaruusliigassa Rantaperkiön Iskun. Ottelun alku oli pukkipaidoille nihkeä. VaLePa kuitenkin vei pelin nimiinsä 3-1 (20-25, 25-18, 25-15, 25-15).

Vieraat etenivät heti kärkeen nopeasti johtoon. VaLePa onnistui vielä pääsemään tasoihin, mutta tilanteen 15-15 jälkeen Isku otti piikkipaikan. Kotijoukkueelle kertyi tukku virheitä.

Toisessa erässä VaLePa terästäytyi ja kolmas oli jo selkeää pukkipaitojen hallintaa. Neljäs mentiin tasaisemmin, mutta kotijoukkueen talutuksessa.

Olli Kunnari pelasi erinomaisen pelin ja onnistui tärkeillä hetkillä. Urpo Sivulan hakkuripeli oli vahvaa. Mikko Eskon pelinrakentelu loi hyökkääjille erinomaisia paikkoja. Puolustuspelissä VaLePa oli selkeästi vastustajaa etevämpi. Libero Florian Ringseis tekee työnsä eleettömän rauhallisesti ja varmasti niin puolustuksessa kuin vastaanotossa.

“Nyt on harjoiteltu kovaa ensi viikon isoa peliä silmällä pitäen. Silloin meidän pitää tietysti pelata hyvin, mutta ei tarvitse tehdä mitään, mitä ei osattaisi”, sanoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila.

Pyhäinpäiväviikonloppuun osuvan hengähdystauon jälkeen pukkipaidat saavat Mestarien liigan karsintaotteluun keskiviikkona 8. marraskuuta vieraaksi tsekkiläisen Jihostroj Ceske Budejovicen.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top