Kynttiläkulkue kokosi ison joukon kyläläisiä Keikyässä

Uutiset

Kynttilät sytytettiin Betlehemin Rauhantulella.

Kynttiläkulkue

Kynttiläkulkue Käsityöläistiellä matkalla kohti Keikyän kirkon sankarihautausmaata.

Kynttiläkulkue

Sankarihaudoille laskettiin kynttilät ja talkoilla tehdyt havuseppeleet.

Kynttiläkulkue

Keikyän Korvenkävijöiden Aija-Riitta Lehtimäki haki Betlehemin Rauhantulen, jolla kynttilät ja soihdut sytytettiin.

Partiolippukunta Keikyän Korvenkävijöiden perinteinen kynttiläkulkue keräsi itsenäisyyspäivänä yhteen ison joukon kyläläisiä.

Lähtöpaikalla Keikyän seurakuntatalolla kynttilät ja soihdut sytytettiin Betlehemin Rauhantulella. "Hain tulen Harjavallasta", kertoi Aija-Riitta Lehtimäki. Marraskuun lopussa Suomeen saapunut Rauhantuli matkaa partiolaisten saattamana moniin joulunajan tilaisuuksiin.

Kulkueeseen Keikyän seurakuntatalolta Keikyän kirkon sankarihautausmaalle osallistui noin 110 henkilöä. Reitti kulki kauniissa pakkassäässä Äetsän voimalaitoksen sillan yli. Kulkuetta oli hautausmaalla ottamassa vastaan nelisenkymmentä ihmistä.

Kynttiläkulkueen yhteydessä sankarihaudoille laskettiin havuseppeleet. Seppeleitä tekivät vapaaehtoiset ja rippikoululaiset Heli Vinhan opastamana. Keikyän Museo- ja kotiseutuyhdistys ja Keikyän Korvenkävijät kutsuivat seppeletalkoot koolle. Yhteistyössä oli mukana seurakunta.

Sankarihaudoilla vietetyn hetken jälkeen Keikyän kirkossa alkoivat Lasten kauneimmat joululaulut.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat