Vaihteleva sää liukastaa tiet

Uutiset

Samuli Kinnari

Tie, jää, lumi

Alkaneen viikon sää heittelehtii äärestä laitaan. Ajoittain on odotettavissa huonoa ajokeliä.

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan tiistai on kylmä ja osin aurinkoinen päivä. Keskiviikkona lumipyryalue liikkuu maamme ylitse koilliseen. Ajokeli on laajalti huono lumisateiden ja lauhtumisen vuoksi. Pyryn yhteydessä tuulee navakasti. Myöhään illalla maan länsi- ja eteläosassa tulee myös vesisateita.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Torstai on sateiden jälkeen lauha päivä. Maan eteläosassa lämpötila nousee reilusti plussan puolelle ja juuri satanut lumi hupenee vauhdilla. Jalankulkukeli voi olla erittäin liukas, kun jäisten pintojen päällä on vettä.

Lauha sää jatkuu maan etelä- ja keskiosassa. Lauantaina sää vähitellen viilenee ja pakastuu.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top