MAINOS

Elviss Krastinsin joukkueelle sarjajohtajan päänahka

Uutiset

Elviss Krastins

Elviss Krastins.

Puolan lentopalloliigassa Elviss Krastinsin edustama Asseco Resovia Rzeszów ei kumarrellut kuvia, vaan haki täyden pistepotin sarjajohtaja ZAKSA Kedzierzyn-Kozlen vieraana. Krastinsin joukkue vei ottelun 1-3 (25-21, 22-25, 25-27, 22-25). Tappio oli hallitsevalle mestarille vasta kauden ensimmäinen. Elviss Krastins seurasi ilotulitusta vaihtopenkilä.

Eemi Tervaportin Espadon Szczecin koki Cerrad Czarni Radomille tappion 2-3 (17-25, 15-25, 25-20, 27-25, 13-15). “Kahden erän jälkeen alettiin pelata ja pallojen hakeminenkin kiinnosti poikia. Peli oli todella ailahtelevaa. Positiivista kuitenkin on, että tänne on vihdoin saatu lunta”, Tervaportti heitti.

Rzeszów nousi sarjassa jo neljänneksi ja Szczecin jatkaa yhdeksäntenä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top