Vanhan kirjallisuuden päivät palkittiin Reisuköpillä

Uutiset

Vanhan kirjallisuuden päivät 2013

Löytöretkeilijöitä Vanhan kirjallisuuden päivillä.

Sastamalan Oppaat on myöntänyt Reisuköpin Suomen vanhan kirjallisuuden päiville. Taustalla on pitkä yhteistyö.

Vanhan kirjallisuuden päiviä ja paikallisia matkailuoppaita yhdistävät kotiseuturakkaus ja ylpeys omasta kirjakaupungista. “Sastamalan Oppaat haluaa kiittää Suomen vanhan kirjallisuuden päiviä matkailuyhteistyöstä ja toivottaa vetovoimaiselle tapahtumalle edelleenkin onnea ja menestystä”, sanoo Sastamalan Oppaiden puheenjohtaja Eija Vaateri.

Tunnustus otettiin vastaan kiitollisuudella. “Vanhan kirjallisuuden päivät kerää sankan joukon matkailijoita kaupunkiimme ja on tehnyt kaupunkia tunnetuksi ympäri Suomen. On hienoa, että tekemämme työ huomioidaan”, sanoo Vanhan kirjallisuuden päivien toiminnanjohtaja Päivi Mäki-Kerttula.

Paikalliset matkailuoppaat ovat olleet mukana Vanhan kirjallisuuden päivillä alusta alkaen. Professori Pertti Virtarannan ideasta tapahtuman ohjelmassa alkuvuosina olivat kotiseutukierrokset. Joitakin vuosia sitten ne palasivat ohjelmaan uudessa muodossa. “Opastus houkuttelee bussimatkalle mukaan myös paikkakuntalaisia”, tietää Sastamalan Oppaiden koulutusvastaava ja kunniapuheenjohtaja Maiju Vuorenoja.

Sastamalan Matkasauva eli Reisuköppi luovutettiin kansainvälisen matkailuoppaan päivän aattona.

Reisuköpit

2018 Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry
2017 Ritajärven luonnonsuojelualue
2016 Galleria Akseli
2015 Nahkaverstas Eliisa Marjaana
2014 Talonpoikaismuseo Yli-Kirra
2013 Herra Hakkaraisen talo
2012 Ansa Puntalo (Lahjatalo ja Galleria Ansa Puntalo)
2011 Peter Dörig (Herkkujuustola)
2010 Anneli Keinonen (Anneli Keinonen Oy)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top