MAINOS

Johannes Rantasesta Sastamala Gregorianan puheenjohtaja

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamala Gregoriana

Kirsi-Marja Nieminen siirtyy festivaalin taustajoukkoihin. Keskellä vierekkäin festivaalin uusi puheenjohtaja Johannes Rantanen sekä tehtävän jättävä Maiju Vuorenoja. Oikealla toiminnanjohtaja Tiina Kuusisto.

Sastamala Gregorianan puheenjohtaja on vaihtunut. Yhdistyksen hallitus uudistui.

Puheenjohtajana aloitti Johannes Rantanen. Hän on aiemmin ollut Sastamala Gregorianan toiminnanjohtajana. Festivaalin perustaja ja puheenjohtajana yli kaksikymmentä vuotta toiminut Maiju Vuorenoja siirtyy kunniakkaan uransa jatkoksi taustajoukkoihin.

“Sastamala Gregoriana on ollut minulle ihana tehtävä. Riemulla olemme saaneet luoda ja kehittää sitä yhdessä tiiminä. Olemme tuottaneet upeita konsertteja vuosi vuoden jälkeen”, sanoo Maiju Vuorenoja. “Festivaalimme hallinto, suurenmoiset johtajat, opettajat, taiteilijat, opiskelijat ja vapaaehtoiset talkoolaiset ovat kuin ihana, rakastava suurperhe, jonka sydän sykkii gregoriaanisen musiikkitaiteen tahdissa. Nyt saan jäädä helpottuneena ja kiitollisena nauttimaan kaikesta saavutetusta – kuin keitaalle – odottamaan festivaalin uusia raikkaita tuulia mielessäni yksi sana: kiitos!” Vuorenoja toteaa.

Hallitus uudistui

Uusina jäseninä yhdistyksen hallitukseen valittiin Sastamalan Opiston rehtori Sini-Mari Lepistö ja Sastamalan kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Päivi Pelttari. Hallituksessa jatkavat kanttori Anu Mattila ja festivaalin ensimmäinen toiminnanjohtaja Helena Salmi. Kirsi-Marja Nieminen siirtyi taustajoukkoihin.

Uusi hallitus on kutsunut Maiju Vuorenojan kunniapuheenjohtajaksi.

Hallituksen alaisuudessa työskentelevät toiminnanjohtaja Tiina Kuusisto ja taiteellinen johtaja, englantilainen luuttutaiteilija Michael Fields.

Sastamala Gregorianan teemana tänä vuonna on Venetsian loisto. Festivaali järjestetään 20.-27. heinäkuuta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top