Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Keikyän kylän kehittäminen pilotiksi Sastamalan vesistöhankkeeseen

Uutiset

Digitaalinen karttasovellus huomioi vesistöt veneilijän ja satunnaisen matkailijan näkökulmasta.

Satakunnan Kansansoudun johtovene lähestyy Keikyän riippusiltaa.

Sastamalassa viritellään hanketta Kokemäenjoen, Liekoveden, Rautaveden ja Kuloveden vesistöjen hyödyntämiseen. Pilottina on Keikyän kylän kehittäminen.

Hankkeen myötä valmistuisi digitaalinen karttasovellus. Siinä vesistöt on huomioitu niin veneilijän kuin satunnaisen matkailijan näkökulmasta. Kartasta löytyisivät muun muassa kanootti-, melonta- ja veneilyreitit sekä laiturit ja rantautumispaikat.

Keikyän kohteita tarinallistetaan ja alueesta luodaan oppimisympäristöjä. Tämä mahdollistaa monipuolisesti matkailun kehittämisen. Vesistö- ja teollisuusteemaa voidaan lähestyä monista eri näkökulmista. Keikyään syntyy kehittämissuunnitelma, joka on mallinnettavissa muualla.

Tulevaisuuteen kerätään hankkeessa ideoita. Mahdollisuuksia voisivat olla esimerkiksi Suomen ensimmäinen 3D-patsaspuisto Keikyään ja Sastamalan siltojen taidevalaistus.

Hankkeen kustannusarvio on noin 77 850 euroa. Rahoitusta on määrä hakea Joutsenten reitiltä. Hanke alkaisi maaliskuun alussa ja jatkuisi vuoden 2020 toukokuun lopulle.

Tekninen lautakunta käsittelee hankesuunnitelmaa.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: