Huima takaa-ajo Vammalassa – Nuorukainen kaahasi pakoon ja jäi kiinni myöhemmin

Uutiset

Sastamalassa nuori mies pakeni poliisia perjantai-iltana.

Sastamalassa nuori mies pakeni poliisia perjantai-iltana.

Tapahtumat saivat alkunsa Hopun alueella kello 21.10. Partio lähti tavoittelemaan henkilöautoa, joka kävi välillä vastaantulevien kaistalla ja ajoi kovalla nopeudella.

Auto kääntyi Hopunkadulta Pesurinkadulle, jossa sen nopeus kuudenkympin alueella oli 100-120 km/h. Matka jatkui valtatielle 12 ja sitä Tampereen suuntaan kovalla nopeudella. Takaa-ajon aikana poliisi sai auton rekisteritunnuksen selville.

Samainen auto tuli partiota vastaan Sastamalan keskustassa puoli neljän aikaan aamuyöllä. Poliisi pysäytti sen. Ratissa oli vuonna 1998 syntynyt mies. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Nuorukaisen ajokortti jäi poliisin haltuun.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat