Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

"Teimme parhaamme" – VaLePa kärsi tappion fyysiselle Kemerovolle

Uutiset

CEV Cupissa VaLePa taipui Kemerovolle 0-3.

VaLePa - Kemerovo

VaLePalle mahtui otteluun onnistumisiakin. Kuva: CEV

CEV Cupissa Vammalan Lentopallo eli Ford Store Levoranta kärsi Kuzbass Kemerovolle suoran tappion 0-3 (17-25, 20-25, 24-26). Puolivälierien avausottelu pelattiin Tampereella.

VaLePan hakkuri Urpo Sivula oli erinomaisella pelipäällä. Vastaanottopuolen hoiteli erittäin tyylikkäästi kolmikko Erik Sundberg, Niko Suihkonen ja Alan Barbosa Domingos.

Venäläisjoukkueen ylivoima näkyi verkolla. Vastaanottopelissä kotijoukkue oli jopa vastustajiaan parempi. Vieraiden tehokkaimmaksi nousi yleispelaaja Yaroslav Podlesnykh.

"Kemerovo on kova joukkue. Yritimme valmistautua parhaamme mukaan ja teimme parhaamme, mutta joukkueen fyysisyys on korkealla tasolla", kommentoi VaLePan päävalmentaja Radovan Gacic.

Venäjän Superliigassa Kemerovo on tällä hetkellä toisena. Joukkuetta valmentaa Tuomas Sammelvuo.

Yleisöä Tampereen Kaupissa oli noin 2 470. Toinen osaottelu pelataan Siperiassa 13. helmikuuta. CEV Cupin välieräjoukkue ratkeaa otteluparista sarjapisteiden perusteella. VaLePan pitäisi jatkopaikkaan voittaa Kemerovossa vähintään 3-1 ja sen perään vielä kukistaa isännät jatkoerässä.

TILASTOT

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: