Tervaportin ja Mäkisen voittoputki jatkuu

Uutiset

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti.

Lentopallomiesten Eemi Tervaportin ja Sakari Mäkisen joukkueet jatkavat myötätuulessa. Kummatkin johtavat maansa liigaa.

Kreikan pääsarjassa Eemi Tervaportin Olympiacos Piraeus haki AE Komotinisista vierasvoiton 1-3 (22-25, 19-25, 25-23, 19-25). Joukkue joutui lähtemään aamuyöllä matkaan, mikä näkyi vireessä. “Peli oli väkinäistä vääntöä”, sanoi Eemi Tervaportti.

Olympiacos on voittanut kaikki kaksitoista otteluaan. Se johtaa sarjaa neljän pisteen erolla ennen PAOK:ia.

Valko-Venäjällä Sakari Mäkisen Shakhtior Soligorsk nappasi Mapid Minskistä kotivoitot 3-0 ja 3-1. Joukkue jatkaa sarjataulukon kärjessä erän turvin ennen Stroitel Minskiä. Kumpikin on klaarannut kauden vain yhdellä tappiolla. Runkosarjaa on pelaamatta vielä kahdeksan kierrosta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top