Sastamalaan ja Huittisiin äitienpäivän kunniamerkit

Uutiset

Äitienpäivänä jaetaan kunniamerkkejä arvokkaasta työstä lasten ja perheiden hyväksi. Tunnustukset luovuttaa tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ensimmäisen luokan mitalin kultaristein vastaanottavat muiden muassa Leena Keskinen Sastamalasta ja Sinikka Ollula Huittisista. Kunniamerkin saa yhteensä 35 äitiä.

Valtiovallan tervehdyksen Helsingissä Valkoisessa Salissa pidettävään juhlaan tuo sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila. Puheen pitää Mannerheimin Lastensuojeluliiton puheenjohtaja Mirjam Kalland.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top