Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kirkkovaltuuston puheenjohtaja opastaa kirkossa – "Miksi osallistuu päätöksentekoon?"

Uutiset

Sastamalan kirkkoneuvostolle on kirjelmöity kirkossa opastavan kirkkovaltuuston puheenjohtajan luottamustoimen hoitamisesta.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko Rautaveden rannalla.

Sastamalan kirkkoneuvostolle on esitetty kysymys kirkkovaltuuston puheenjohtaja Pirkko Eskon luottamustoimen hoitamisesta. Hän opastaa Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa, eli on satunnaisesti palvelussuhteessa seurakuntaan.

Kirkkoneuvostoa lähestyy kirkkovaltuuston jäsen Seppo Laaksonen "parin seurakuntalaisen pyynnöstä". Kirjeessä viitataan lakitekstiin, jonka mukaan enintään kuuden kuukauden väliaikaisessa palvelussuhteessa ei menetä vaalikelpoisuuttaan toimielimeen, mutta palvelussuhteen kestäessä ei kuitenkaan saa hoitaa luottamustointaan. Laaksonen haluaa tietää, miksi kesätyöhön Tyrvään Pyhän Olavin kirkon oppaaksi palkattu kirkkovaltuuston puheenjohtaja kuitenkin osallistuu samanaikaisesti päätöksentekoon seurakunnassa.

Kirkkoneuvostolle laaditussa esityksessä todetaan, että kirkkovaltuuston puheenjohtajan kanssa tehdään kesäaikana työsopimukset yksittäisille opastuspäiville. Hänellä ei ole seurakunnan kokouspäivinä palvelussuhdetta voimassa.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top