MAINOS

Poliisi varoittaa: Vettä etsivät eläimet poukkivat tielle

Uutiset

Hirvi tiellä.

Hellepäivien myötä metsissä olevat lammikot ja muut luonnon asukkien juomapaikat ovat kuivumassa. Tämä aiheuttaa sen, että eläimet hakeutuvat isompien vesistöjen ääreen. Näin ne joutuvat myös ylittämään teitä normaaleista reiteistä poiketen.

Lounais-Suomen poliisi on saanut viimeisen viikon sisällä 140 ilmoitusta hirvieläinonnettomuuksista. Virkavalta pyytääkin autoilijoilta tarkkaavaisuutta ja nopeuden alentamista vesistöjen lähellä. Ongelma on ilmennyt erityisesti Säkylän Pyhäjärven ympärillä.

Poliisi kehottaa jättämään vesistöissä uivat hirvet ja muut eläimet rauhaan. Jos eläin kuitenkin pitää saada valokuvattua tai videoitua, tulee se tehdä riittävän kaukaa ja häiritsemättä. Lähelle ei saa esimerkiksi veneellä mennä. Uimassa oleva eläin voi pelästyessään pahimmillaan hukkua.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top