ILMOITUS

Vanhaan taloon ja vajaan murtauduttu Kokemäellä

Uutiset

Kokemäellä poliisin tutkittavaksi tuli viikonloppuna murtoja.

Kyttäläntien läheisyydessä kohteena oli varastosuuli eli vaja. Saalis on jäänyt ilmeisesti laihaksi. Tekotavasta johtuen asianomistajalle aiheutui materiaalikustannuksia. Kyseiseen varastoon on menty väkisin sisään myös aiemmin.

Kauvatsalla Yttiläntiellä tunkeuduttiin suhteellisen vanhaan omakotitaloon. Tässäkään tapauksessa anastettu omaisuus ei ollut kovin arvokasta. Murto aiheutti lähinnä huolta ja kustannuksia asianomistajille.

Poliisi muistuttaa turvatoimenpiteistä tyhjillään olevien rakennusten kohdalla. Näitä ovat ajoittainen käynti kohteissa ja lukitusjärjestelmien tarkistaminen. Suotavia ovat myös mahdolliset valvontavälineet, mutta tallentavat laitteet tulee kohdentaa omistamalleen alueelle.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top