Keikyän riippusillan korjaukseen rahoitusta

Uutiset

Kaiteet kunnostetaan mittavan talkootyöpanoksen turvin.

Keikyän riippusilta

Keikyän riippusilta.

Sastamalassa Keikyän riippusillan kaiteet kunnostetaan Joutsenten reitin tuella. Kehittämisyhdistyksen hallitus päätti puoltaa rahoitusta.

Keikyän Perikunnan hanke on nimeltään Silta yhdistää. Suomen pisimmän puurakenteisen riippusillan kaiteet kunnostetaan mittavan talkootyöpanoksen turvin. Hanke on osa laajempaa peruskorjausta.

Riippusilta on vahvasti osa Keikyän, keikyäläisten ja Kokemäenjokilaakson identiteettiä. Se toimii paitsi kevyen liikenteen väylänä lyhentäen koulu- ja asiointimatkoja myös matkailunähtävyytenä ja kaikille avoimena kokoontumispaikkana.

Peruskorjauksella estetään riippusillan joutuminen käyttökieltoon.

Koiraharrastuskenttää kehitetään Vammalassa, Suttila saa kyläkaavan

Honkolan Ratsastusseura parantaa Keikyässä sijaitsevan ratsastuskentän käytettävyyttä uudella pintakerroksella. Tämä mahdollistaa uudenlaiset valmennukset, harjoittelun ja kilpailutoiminnan.

Vammalan Palveluskoiraharrastajien hankkeessa kunnostetaan Äijänkiven koiraharrastuskenttä. Se palvelee monipuolisesti Sastamalan alueen koiraharrastajia ja koiranomistajia tarjoten mahdollisuuksia koulutuksiin, kilpailuihin ja kokeisiin. Hankkeessa kenttä perusparannetaan sekä rakennetaan käyttöä helpottava tie, parkkialue ja valaistus.

Satafood Kehittämisyhdistys tekee rakennuspaikkaselvityksen Huittisten Suttilan kyläkaavan laatimista varten. Nykyisellään kaavoittamaton alue ja rakennuspaikkojen etsiminen tuovat omat haasteensa uusien omakotitalojen rakentamiseen. Kyläläisten aloitteesta alhaalta ylöspäin laadittava kyläkaava helpottaisi tilannetta ja nopeuttaisi rakennuslupaprosessia. Se toisi myös vetovoimaisuutta maaseutuasumiseen.

Hämeenkyrön Yrittäjien hankkeessa kotoutetaan hämeenkyröläisiä maahanmuuttajanuoria paikkakunnalle.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat