Sastamala jakaa rahaa, jotta nuoret saavat kesätöitä

Uutiset

Kastelukannu, viljely, kesätyö, puutarhanhoito

Nuorten kesätöihin on Sastamalassa tarjolla tukea. Kaupunki on varannut tarkoitukseen lähes 40 000 euroa.

Kesätyöllistämistukea myönnetään Sastamalassa toimiville yrityksille, maatiloille ja yhteisöille vuosina 2000-2004 syntyneiden paikkakuntalaisten nuorten palkkaamiseen. Työt on tehtävä touko-syyskuussa ja bruttopalkan tulee olla vähintään 600 euroa. Kesätyötuki on 300 euroa kesätyöntekijää kohti.

Kaupunki avittaa myös nuoria 4H-kesäyrittäjiä. Tuki on enintään 200 euroa, mikä koostuu 50 euron starttirahasta ja 150 euron lisätuesta. 4H-yrittäjyyskurssi pitää olla käytynä. Lisätuen saadakseen tulee kesän jälkeen lähettää raportti kesäyrityksen toiminnasta sekä myyntitulojen on oltava vähintään sata euroa ja työajan vähintään 20 tuntia.

Määrärahaa kaupungilla on kesätyöllistämistukeen 36 000 euroa ja 4H-kesäyrittäjyyden tukemiseen 3 000 euroa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top