VaLePa ja Akaa-Volley tarjoilivat tiukan taistelun

Uutiset

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kohtasi Akaa-Volleyn. Ottelu ratkesi pukkipaidoille pitkällä kaavalla 3-2 (25-17, 27-29, 25-21, 24-26, 15-8).

Ensimmäinen erässä pisteet tulivat selvästi VaLePalle tasaisuuden ansiosta. Toisessa erässä Akaa-Volley sai faniensa tuella hirmuisen taisteluvireen. Lisää intoa joukkue kehräsi voitetuista jatkopalloista. Kolmanteen erään VaLePa tuli hienolla sykkeellä. Pitkä taistelupallo päättyi Niko Suihkosen hyökkäyksellä pukkipaidoille ja Olli Kunnari hoiteli hyökkäykset vanhojen aikojen malliin. Neljäs erä oli vuoristorataa. Ratkaiseva viides katkesi VaLePan ässäsyöttöihin, joista vastasivat Mikko Oivanen ja Kunnari.

“Tunnelma oli mahtava koko ottelun ajan. Molempien fanit kannustivat erittäin loistavasti”, iloitsi päävalmentaja Janne Kangaskokko. “Omasta hyökkäämisestä peli oli aika ajoin kiinni. Meillä oli useita paikkoja hyökätä eräpalloja, mutta emme pystyneet ratkaisemaan näissä. Hirvittävä määrä hyökkäyksiä”, hän jatkoi. “Akaa-Volley pelasi tasaisesti ja taisteli hyvin”, Kangaskokko totesi.

Mestaruusliigassa seuraavaksi VaLePa matkustaa Savo Volleyn vieraaksi. Ottelu pelataan sunnuntaina kello 17.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top