VaLePa ja Tiikerit tarjoilivat kunnon taistelun

Uutiset

VaLePa, Tiikerit

VaLePa ja Tiikerit tarjoilivat kunnon taistelun.

Mestaruusliigassa VaLePa ja Kokkolan Tiikerit kävivät voitosta jälleen korkeatasoisen taistelun. Pukkipaidat olivat parempia 3-1 (25-15, 22-25, 25-20, 25-15).

Ensimmäisessä erässä kokkolalaiset eivät saaneet peliään käyntiin ja VaLePa paukutti pisteitä laajalla rintamalla. Toiseen erään Tiikerit heräsi pelaamaan. Vaatimattomasti aloittanut Jiri Hänninen paransi huomattavasti ja teki ratkaisupisteet kahdella torjunnalla ja nelospaikan hyökkäyksellä.

Kolmannessa erässä Tiikerit johti 11-14, kun Olli Kunnari tuli Eri Sundbergin tilalle yleispelaajaksi. Pukkipaitojen peli rauhoittui. Mikko Oivasen kahdella peräkkäisellä hyökkäyspisteellä VaLePa otti johdon. Loput pisteet tekivät Kunnari ja Niko Suihkonen.

Neljännessä erässä VaLePan hyökkäysvoima nujersi Kokkolan pedot. Hyökkäystehot olivat isännillä 61 prosenttia ja vierailla 38 prosenttia. Niko Suihkosen peräkkäiset ässät lannistivat Tiikerit lopullisesti. Markus Kaurto sai kahdella hyökkäyksellä päättää pelin.

VaLePan parhaan pelaajan tittelistä kilvoittelivat tasapäisesti Mikko Oivanen ja Niko Suihkonen. Mikko Esko ihastutti yleisöä taitavilla, hyvin peitetyillä passeilla. Olli Kunnari esitteli myös nerokkaita ratkaisuja.

“Pieni uinahdus toisessa erässä ja kolmannen erän alkupuolella, mutta saatiin peli käännettyä meille”, mietti päävalmentaja Janne Kangaskokko.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top