Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vammalan lukio siirtyy etäopetukseen – Sastamalassa peruskoulut toimivat normaalisti

Uutiset

Etäopetus ei tarkoita koulutyön keskeyttämistä.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalassa Vammalan lukio siirtyy etäopetukseen maanantaista alkaen. Käytäntö jatkuu kaupungin johtoryhmän linjauksen mukaisesti kaksi viikkoa ja tarvittaessa pidempään.

Etäopetukseen siirtyminen ei tarkoita koulun sulkemista tai koulutyön keskeyttämistä, vaan opetusmuodon muutosta. Toiminta jatkuu, mutta lähiopetusta ei järjestetä. Koulun lukuvuosisuunnitelmaa muutetaan niin, että kyseinen ajanjakso toteutetaan etäopetuksena.

Vammalan lukio vahvistaa yhteiset periaatteet etäopetuksen järjestämiseen ja opiskelijoille tiedotetaan käytännöistä alkuviikon aikana Wilman kautta. Pääsääntöisesti noudatetaan lähiopetuksen työjärjestystä. Opinto-ohjaajat, opettajat ja opiskeluhuoltohenkilöstö tiedottavat opiskelijoille tarkemmin alkuviikon aikana siitä, miten heihin voi olla yhteydessä etäopetusjakson aikana. Opiskelijoiden tulee seurata aktiivisesti Wilmassa annettavia ohjeita.

Koulutuksen järjestäjä selvittää kouluruokailun järjestämisen mahdollisuutta poikkeusolojen aikana. Tästä tiedotetaan erikseen.

Linjaus koskee vain lukio-opetusta. Esimerkiksi varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen osalta toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti.

Etäopetukseen siirrytään ennakoivana toimenpiteenä

Vammalan lukiossa ei toistaiseksi ole tiedossa koronaviruksen aiheuttamaan infektioon sairastuneita, karanteeneja tai läheisten karanteeneja. Koska tartunnat leviävät nyt eri puolilla Suomea ja tilanne muuttuu nopeasti, siirrytään etäopetukseen leviämistä ennakoivana toimenpiteensä.

Ylioppilastutkintolautakunta on aikaistanut kaikki kevään reaalien ylioppilaskokeet alkavalle viikolle. Etäopetukseen siirtymisellä pyritään osaltaan myös vähentämään abiturienttien ja henkilöstön sairastumisriskiä.

Toisen kotimaisen kielen ylioppilaskoe järjestetään jo aiemmin annettujen ohjeiden mukaisesti. Ylioppilaskokeiden toimeenpanoon liittyvistä muutoksista tiedotetaan erikseen maanantaina.

Kaupungin johtoryhmä kokoontuu koronavirustilanteeseen liittyen huomenna tai tarpeen mukaan aikaisemmin.

· ·

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top