Henri ja Ville lyötiin Ritari Hyvämieliksi

Uutiset

Henri Jokinen

Tangonuori Henri Jokinen (ratissa) ja harmonikkamestari Ville Vehkalahti (harmonikka sylissä) konsertoivat jokin aika sitten Myllykolussa. Kuvassa myös äänentoistosta vastannut Hannu Rossi (vasemmalla), säestäjä Antti Särösalo, tilaisuuden järjestäjä ja juontaja Katariina Pylsy sekä Sillanpään tekstin esittäjä Eero Pylsy.

Sastamalalainen tangonuori Henri Jokinen ja lavialainen harmonikkamestari Ville Vehkalahti lyötiin Ritari Hyvämieliksi. Seremonia pidettiin Katariina Pylsyn emännöimässä Maisemakahvilassa Hämeenkyrössä.

Hyvämielisten Sarvipäitten Ritakunta perustettiin vuonna 1990. Ritari Hyvämieliä on lyöty vuodesta 1994 alkaen. Keräämillään varoilla Hyvämielisten Sarvipäitten Ritakunta muun muassa kannustaa kulttuurityötä tekeviä nuoria myöntämällä heille stipendejä.

Ritari Hyvämieliä on jo peräti 734.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top