“Hyvin kerkee vielä auton hoitaa” – Tumppi Varoselta ja Problemsilta jäi Sastamala välistä

Uutiset

Tumppi Varonen & Problems

Tumppi Varonen & Problems.

Sastamalassa Laiturikahvilassa odotettiin lauantai-iltana Tumppi Varosta ja Problems-yhtyettä lauteille. Keikka ei kuitenkaan milloinkaan alkanut, koska bändi ei ilmaantunut paikalle.

Tumppi Varonen & Problems pahoitteli tapahtunutta Facebookissa. Tieto keikasta ei ollut kulkeutunut keikkamyyjältä eteenpäin. Bändi kuuli keikasta vasta, kun heitä puhelimitse kaipailtiin paikalle. Syyksi sekaannukseen bändi arveli koronatilanteen aiheuttamia keikkojen siirtoja.

Lisämausteensa sotkuun antoivat Facebook-päivityksessä sattuneet lapsukset. Bändi mainitsi välistä jääneen keikan ajankohdaksi ensin 5. syyskuuta. Tämä kirvoitti ihmetteleviä heittoja. “Hyvin kerkee vielä auton hoitaa”, oli päivitystä muun muassa kommentoitu. Sen jälkeen päivämääräksi oli korjattu ensin 8. syyskuuta, kunnes löytyi oikea eli 8. elokuuta.

Tumppi Varonen tunnetaan Pelle Miljoonan yhtyeistä. Problems on julkaissut kymmeniä levyjä, tuoreimpana viime syksynä ilmestynyt Outoja kiksejä. Tumppi Varosen lisäksi bändissä soittavat Heikki Hiekkasalmi, Kimmo Kosenius ja Petri Peevo.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top