Mikään ei muuttunut, kun Punkalaitumella äänesteltiin valtuutettujen kokouspalkkioista

Uutiset

Punkalaidun

Punkalaitumella käsiteltiin perusteellisesti valtuutettujen kokouspalkkioita. Kierroksen lopputulos ei tuonut muutoksia.

Taustalla oli Juha Yli-Parrin (kok.) keväällä jättämä valtuustoaloite. Siinä esitettiin, että valtuutetut voisivat osallistua talouden tasapainottamiseen, eikä kuluvana vuonna maksettaisi kokouspalkkioita. Aloitteessa viitattiin myös kunnan henkilöstön lomautuksiin.

Kunnanjohtaja Tuija Ojala esitti kunnanhallitukselle, että valtuustoaloite ei aiheuta toimenpiteitä. “Korvauksena palkkio on pieni suhteutettuna siihen aikaan, mitä asioihin perehtymiseen tulisi käyttää”, valmistelussa muun muassa todetaan.

Kunnanhallitus yhtyi äänin 5-2 valtuustoaloitteeseen ja päätti viedä asian valtuuston päätettäväksi.

Käsittely johti äänestyksiin myös valtuuston kokouksessa. Ensin äänestettiin asian palauttamisesta kunnanhallitukselle uudelleen valmisteltavaksi. Tämä kaatui äänin 18-3. Päätökseksi tuli Marja Wakkalan (sd.) tekemä esitys kokouspalkkioiden maksamisesta normaalisti. Se sai 21 ääntä. Kunnanhallituksen esityksen taakse ei jäänyt ketään.

Valtuuston yhden kokouksen kustannukset ovat Punkalaitumella noin 1 400 euroa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top