Äetsän koulun säilymisen puolesta 1 500 nimeä – “Vältytään kohtuuttomilta kuljetuksilta”

Uutiset

Äetsän koulu

Äetsän koulu toimii suurelta osin tilapäisissä rakennuksissa.

Sastamalassa on kerätty vetoomusta Äetsän koulun säilymisen puolesta. Nimiä kertyi 1 499.

“Säilyttämällä kolmen yläkoulun malli vältytään lasten kohtuuttomilta koulukuljetuksilta ja niiden tuomilta kustannuksilta”, todetaan Kiikan Nuorisoseuran liikkeelle laittamassa adressissa. “Emme hyväksy läntisen alueen oppilaiden siirtämistä Sylvään kouluun, jossa paljastuu toistuvasti uusia korjaustarpeita ja jo nyt suuret korjauskulut vain kasvavat siellä entisestään.”

Vetoomuksessa muistutetaan, että Äetsän koulu sijaitsee kaupungin positiivisen väestönkehityksen alueella. “Yleinen mieliala maaseudulle muuttoa kohtaan on muuttunut aiempaa positiivisemmaksi. Etätyö tulee lisääntymään tulevaisuudessa, jolloin lähikoulujen merkitys muuttomagneettina on suuri.”

Allekirjoittajat vetoavat sivistyslautakuntaan, kaupunginhallitukseen ja valtuustoon.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top