Vammalan lukio etäopetukseen koronatartunnan vuoksi

Uutiset

Koronavirukseen liittyvää näytteenottoa.

Sastamalassa Vammalan lukiossa on todettu koronatartunta.

Jäljittämisen ajaksi koko lukio siirtyy toistaiseksi varotoimenpiteenä epäopetukseen. Altistuneisiin ollaan yhteydessä perjantain aikana. Opetuksen jatkumisesta tiedotetaan, kun mahdollisesti karanteeniin asetettavat henkilöt on selvitetty.

Vähäisilläkin oireilla kehotetaan hakeutumaan aktiivisesti koronatestiin. Oireita voivat olla muun muassa kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, vatsaoireet, päänsärky sekä maku- ja hajuaistin muutokset. Jo yksikin lievä oire on syy hakeutua testiin.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top