Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vammalan lukio etäopetukseen koronatartunnan vuoksi

Uutiset

Vähäisilläkin oireilla kehotetaan hakeutumaan aktiivisesti testiin.

Koronavirukseen liittyvää näytteenottoa.

Sastamalassa Vammalan lukiossa on todettu koronatartunta.

Jäljittämisen ajaksi koko lukio siirtyy toistaiseksi varotoimenpiteenä epäopetukseen. Altistuneisiin ollaan yhteydessä perjantain aikana. Opetuksen jatkumisesta tiedotetaan, kun mahdollisesti karanteeniin asetettavat henkilöt on selvitetty.

Vähäisilläkin oireilla kehotetaan hakeutumaan aktiivisesti koronatestiin. Oireita voivat olla muun muassa kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, vatsaoireet, päänsärky sekä maku- ja hajuaistin muutokset. Jo yksikin lievä oire on syy hakeutua testiin.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top