Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

"Roskaa kohtaa paljon rannoilla, pensaissa ja pientareilla"- Vihreät esittävät muovinkeräystä ja kierrätyspistettä Kaalisaareen

Uutiset

Alueen suosion kääntöpuoli on päätään nostava siivottomuus.

Muovi, roska

Uusi jätelaki tekee muovinkeräyksestä pakollista vähintään viiden asunnon kiinteistöissä. Tämä ei kuitenkaan edistä jätteiden lajittelua pienissä kerros- ja rivitaloissa, omakotitaloissa eikä julkisilla paikoilla.

Sastamalassa vihreät ovat tehneet valtuustoaloitteen muovinkeräyksen sisältävästä kierrätyspisteestä Kaalisaareen. Se voisi sijoittua esimerkiksi tulevan huoltorakennuksen lähipiiriin tai siitä hieman Hopulle päin matonpesupaikan kupeeseen. Valtuustoaloitteen jätti Antti Lepistö.

Kaalisaari on viihtyisä ja suosittu paikka viettää vapaa-aikaa. Lisääntynyt käyttö ja kierrätyksen puuttuminen näkyvät kuitenkin lieveilmiöinä. "Etenkin muoviroskaa kohtaa paljon rannoilla, pensaissa ja pientareilla", vihreät harmittelevat. Kaalisaaren siisteys on muutaman aktiivisen asukkaan ja kaupungin roskahuollon varassa.

Valtuusto lähetti aloitteen kaupunginhallituksen valmisteltavaksi.

· ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top