Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamala Gregorianassa riehuu rutto

Uutiset

Vanhan musiikin festivaali soi pidennetyn viikonlopun verran. Lumoava Brugge siirtyy ensi vuoteen.

Ensemble Gamut, Sastamala Gregoriana

Ensemble Gamut esiintyy Sastamala Gregorianassa.

Vanhan musiikin festivaali Sastamala Gregoriana soi tänä kesänä yhden pidennetyn viikonlopun verran. Konsertteja on kuusi. Ohjelmistossa riehuu rutto, vietetään Pyhän Päärynän päivää ja lapset laulavat.

“Kysyntä kesän festivaalille on ollut kova ja kulttuurielämyksiä selvästi kaivataan – tämän olemme saaneet huomata viime kuukausien aikana”, sanoo festivaalijohtaja Johannes Rantanen. “Haluammekin kiittää kaikkia, jotka ovat festivaaliamme tavalla tai toisella tukeneet, kyselleet ja kaivanneet kesän konsertteihin ja kärsivällisesti odottaneet tietoa kesän festivaalista ja lipunmyynnin alkamisesta, kaikkien näiden muutosten keskellä. Toivon todella, että heinäkuussa pääsemme jälleen kokemaan Sastamala Gregorianan tunnelman ja taian, yhdessä”, hän jatkaa.

Konserteista neljä on Sastamalan Pyhän Marian kirkossa ja yksi Tyrvään Pappilan amfiteatterissa. Kahtena iltana järjestetään konserttipäivällinen sekä Tyrvään Pappilassa että Sastamalan Wanhassa Pappilassa. Koko perheen pääsymaksuton ulkoilmatapahtuma pidetään hedelmäpuistaan ja mehustamostaan tunnetun Vanhakylän kartanon puutarhassa. Kaikki esiintyjät ovat tänä vuonna Suomesta.

Saatavilla olevien pääsylippujen määrä on normaalia pienempi, ellei tilanne kehity parempaan. Mestarikurssia ei järjestetä. Sisätiloissa pidettävissä konserteissa yleisöltä edellytetään kasvomaskin käyttöä, mikäli voimassaolevat suositukset ja rajoitukset eivät muutu.

Lumoava Brugge -teema siirtyy uusille esityspäiville ensi vuoteen. Viime vuodelle ja tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan uusina ajankohtina. Vaihtoehtoisesti lipun voi palauttaa 30. kesäkuuta mennessä.

Sastamala Gregorianan konsertit 15.-18.7.2021

To 15.7. klo 19
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Ruusuromaanin kukkiva puutarha – musiikkia 1200-luvun runoelman tunnelmiin
Tuuli Lindeberg, laulu & Anna-Maaria Oramo, laulu, clavisimbalum ja virginaali

Pe 16.7. klo 19
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Lapsed caick laolacatt!
Ensemble Gamut!

La 17.7. klo 15
Vanhakylän kartanon puutarha & Väentupa
Koko perheen ilmainen ulkoilmatapahtuma: Pyhän Päärynän legenda
Säilättäret & Härkätien leikarit & Duo Ophelia

La 17.7. klo 19
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Fortuna Desperata – kun rutto riehuu
Vokaaliyhtye Lumous & Fioretto Ensemble, kertoja Jukka Virtala

Su 18.7. klo 15
Tyrvään Pappilan amfiteatteri
Renessanssiyhtye Venus Vivida
Englantilaisessa puutarhassa

Su 18.7. klo 19
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Line of Beauty – musiikkia Etonin kuorokirjasta
I Dodici

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top