Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Jari Andersson: "Jokaisella lapsella tulee olla oikeus riittävään elintasoon ja yhtäläisiin mahdollisuuksiin"

Uutiset

Lausunto etenee EU:n alueiden komitean täysistunnon hyväksyttäväksi.

Jari Andersson

Jari Andersson.

Sastamalalainen valtuutettu Jari Andersson (kok.) tekee Euroopan unionin tasolla työtä lasten oikeuksien edistämiseksi. Hän peräänkuuluttaa lausunnossa muun muassa laadukkaan koulutuksen saatavuuden varmistamista myös heikko-osaisimmille.

"Jokaisella lapsella tulee olla oikeus riittävään elintasoon ja yhtäläisiin mahdollisuuksiin elämänsä varhaisesta vaiheesta alkaen. Lasten sosioekonomisen osallisuuden vahvistaminen on olennaisen tärkeää köyhyyden ja huono-osaisuuden vähentämiseksi eri sukupolvien välillä", sanoo Jari Andersson. "Alueet, kaupungit ja kunnat ovat tärkeässä roolissa lasten köyhyyden ja hyväksikäytön torjumisessa ja niillä on ratkaiseva rooli syrjäytymisen ehkäisemisessä", hän toteaa.

Valiokunnassa lausunto on jo hyväksytty. Euroopan unionin alueiden komitean täysistunnon käsiteltävänä se on lokakuussa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top