Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisissa useita tartuntoja: Altistuksia kouluissa, päiväkodissa ja kaupunkibussissa

Uutiset

Uudet tapaukset liittyvät aiempiin ketjuihin.

Huittinen

Huittinen.

Lisää koronatartuntoja on tullut tietoon Huittisissa. Uusia tapauksia todettiin lauantaina viisi ja sunnuntaina yksi.

Tapauksiin liittyy joukkoaltistumiset Pellonpuiston koulun luokassa 7D, Lauttakylän koulussa luokissa 6B ja 4A sekä Kuninkaisten päiväkodin Siniset-esikouluryhmässä. Altistuneiden suuren määrän vuoksi selvitystyö on vielä osittain kesken. Tartuntatautiviranomaiset ovat altistuneisiin yhteydessä sunnuntain aikana.

Uudet tartunnat kytkeytyvät aiempiin ketjuihin. Kaupungin mukaan ne eivät ole peräisin koulusta tai varhaiskasvatuksesta.

Koronalle on voinut altistua Huitsikassa maanantaista keskiviikkoon 23.-25. elokuuta kello 8.45-16.30 sekä torstaina 26. elokuuta kello 8.45-11.30. Viralliseen karanteeniin mahdollisesti altistuneita ei aseteta. Arvion mukaan lähialtistuksia ei katsota tapahtuneen muun muassa maskin käytön ansiosta. Huitsikalla kyseisenä aikana matkustaneita pyydetään kuitenkin hakeutumaan herkästi testiin, mikäli vähäisiäkin oireita ilmenee.

THL:n tartuntatautirekisterissä on kaupungista 82 tapausta. Tiedot päivittyvät viiveellä, joten todellinen kokonaismäärä on oletettavasti suurempi.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top