"Jokainen juusto on makuelämys" – Herkkujuustolalle juustoseuran tunnustuspalkinto

Uutiset

Tuotteet ovat lähiruokaa parhaimmillaan.

Peter ja Jenni Dörig

Peter ja Jenni Dörig. Kuva: Hilma Toivonen

Kultainen Juustohöylä, Herkkujuustola, Peter Dörig, Jenni Dörig

Palkinnon Peter ja Jenni Dörigille luovutti Juustopöydän puheenjohtaja Seija Kurunmäki. Kuva: Hilma Toivonen

Sastamalassa Häijäässä toimiva Herkkujuustola on saanut Juustopöydän Kultainen Juustohöylä -palkinnon. Tuotteet ovat lähiruokaa parhaimmillaan.

"Herkkujuustolan monipuolisuus, tarinalliset herkkujuustot ja elämysten tarjonta vakuuttivat Juustopöydän raadin", perustelee yhdistyksen puheenjohtaja Seija Kurunmäki.

Tuotteet syntyvät yhdistelmästä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita kotimaisia raaka-aineita. Joka arkiaamu Herkkujuustolaan saapuu maitolähetys läheisiltä maitokarjatiloilta.

"Toiminnassamme tärkeintä on se, että jokainen juusto on makuelämys. Olemme ylpeitä tuotekehityksestämme ja vastuullisesta toimintatavastamme", sanoo Peter Dörig. "Palkinto on meille upea tunnustus ahkerasta lähes 20-vuotisesta yrittäjyydestä", iloitsee Jenni Dörig.

Herkkujuustolan yhteydessä toimii ravintola Juustotupa.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat