Sastamala muistaa koronan kurittamaa kulttuuriväkeä

Uutiset

Kulttuurikaupungissa on lautakunnan mielestä tärkeää huomioida paikallisia alan toimijoita.

Kirjalauantai

Näyttely Jaatsilla.

Kulttuuripalkintojen ketjuun jää Sastamalassa koronan kokoinen aukko muistuttamaan poikkeuksellisesta ajasta. Tunnustusta ei jaeta päättyvältä vuodelta.

Sivistyslautakunta sen sijaan linjasi, että alkuvuodesta kaupunki muistaa kulttuurintekijöitä. Esityksen tästä teki puheenjohtaja Minna Isotalo (sd.). Korona on koetellut kulttuurialaa kovakätisesti. Siksikin kulttuurikaupungissa on tärkeää huomioida paikallisia alan toimijoita. Lautakunta päättää asiasta myöhemmin erikseen.

Keikyän Perikunta sai viime vuoden kulttuuripalkinnon riippusillan kunnostamisesta. Koronan vuoksi ei kuitenkaan ole järjestetty tilaisuutta, jossa tunnustus olisi voitu luovuttaa. Yhdistys saa kulttuuripalkintoon kuuluvan Kalle-patsaan ensi vuodeksi.

Tautitilanne on vaikeuttanut merkittävästi kaikkien kulttuuritoimijoiden mahdollisuuksia toimia.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat