Jokisen veljekset myyvät liiketoiminnat ja kiinteistöt Pirkanmaan Osuuskaupalle – Häijään Neste ABC:n väreihin

Uutiset

Omistajaa vaihtavat liikenneaseman lisäksi Häijään Äijä ja kylmäasema.

Häijää, Pirkanmaan Osuuskauppa

Juha ja Janne Jokinen sekä Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari (keskellä) Häijään Nesteellä.

Sastamalassa Häijäässä toteutuu merkittävä kauppa. Pirkanmaan Osuuskauppa ostaa Juha ja Janne Jokisen pyörittämät liiketoiminnot ja kiinteistöt valtatien 11 tuntumasta.

Kokonaisuuteen kuuluvat liikekeskus Häijään Äijä sekä Nesteen liikenneasema ja kylmäasema. Veljekset ovat kypsytelleet päätöstä reilun vuoden.

"Puntaroimme asioita ja tulimme siihen tulokseen, että olisi oikea hetki luopua liiketoiminnastamme", kertovat Juha ja Janne Jokinen. "Olemme olleet koko elämämme kiinni huoltamoalalla. Nyt on aika kuitata vuosien saatossa pitämättä jääneet lomat ja harrastaa", he pohtivat.

Pirkanmaan Osuuskauppa lupaa kehittää palveluja edelleen. Muutoksiakin on luvassa. Asiakkaille omistajan vaihtuminen näkyy kesäkuun alussa. Liikenneaseman polttoaineiden myynti ja autonpesu siirtyvät tuolloin ABC:n väreihin.

"Mahdollisia muutoksia ja uudistuksia teemme kiireettä ja asiakkaita kuunnellen. Ravintolapalveluiden suhteen konseptin muutos voi olla mahdollinen", sanoo toimialajohtaja Mikko Hautasaari Pirkanmaan Osuuskaupasta.

Liikenneaseman päällikkönä jatkaa Heikki Jokinen, joka on Janne Jokisen poika. Hän siirtyy vanhana työntekijänä Pirkanmaan Osuuskaupalle. Sama mahdollisuus on muillakin nykyisillä työntekijöillä.

Häijään Äijässä toimivien yritysten vuokrasopimuksen jatkuvat ennallaan.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat