Jyrki Peltomaan seuraajaksi pyrkiviä 14: Mukana mm. kaupungin hallintojohtaja, kunnanjohtajia ja ex-kansanedustaja

Uutiset

Kolmetoista hakee, yksi antoi suostumuksensa.

Huittinen

Huittinen.

Huittisten kaupunginjohtajan virkaa tavoittelevia on neljätoista.

Hakijoiden joukossa on kaupungin hallintojohtaja Sami Ylipihlaja. Hän aloitti tehtävässään vuonna 2019. Ylipihlaja on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri.

Virka kiinnostaa kahta kunnanjohtajaa. Porilainen yhteiskuntatieteiden maisteri Viveka Lanne on kunnanjohtajana Siikaisissa. Oripään kunnanjohtaja, terveystieteiden maisteri Timo Tolppanen Maskusta on antanut suostumuksensa tulla valituksi.

Maaseutuyrittäjä Timo Kaunisto Hämeenlinnasta on keskustan entinen kansanedustaja. Hän on hakenut myös Kanta-Hämeen maakuntajohtajaksi. Kaunisto on filosofian tohtori sekä maa- ja metsätaloustieteiden maisteri.

Kokemäen kaupungin maankäyttöinsinööri Mikko Eskola asuu Säkylässä. Hän työskenteli aiemmin yhdyskuntapäällikkönä Huittisten kaupungilla. Eskola on diplomi-insinööri ja filosofian maisteri.

Huittislainen Heli Loponen on tilintarkastaja ja paikallisvastaava BDO:lla. Hänellä on yritysjohtamisen ylempi AMK-tutkinto.

Virkaa ovat hakeneet myös medianomi Mikko Aliranta, filosofian tohtori, diplomi-insinööri, oikeustieteen tohtori Ari Hirvonen ja kauppatieteiden maisteri Hannele Rahkala Helsingistä, ylioppilas Jan Kuokkanen Kihniöstä, tradenomi YAMK Raino Laakso Salosta, diplomi-insinööri Veikko Laakso Espoosta, MBA, tradenomi Timo Laine Naantalista sekä talonrakentaja Manu Orpana Espoosta.

Kaupunginhallitus käsittelee valintaa maanantaina.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat