Talviliikkuja-kampanjan voitto Punkalaitumelle: Kirjauksia 31 429 kilometriä

Uutiset

Huittinen sijoittui sarjassaan neljänneksi.

Hiihto

Hiihtäjiä.

Punkalaidun voitti kirkkaasti pienten kuntien sarjan Talviliikkuja-kampanjassa.

Kilometrejä kertyi 31 429. Se on 11,47 per asukas.

Huittinen oli keskikokoisten kuntien sarjassa neljäs, kun kilometrejä kirjattiin 9 844. Asukasta kohti määrä on 0,99. Kokemäki sijoittui viidenneksi 7 886 kilometrillä, mikä tekee 1,11 per asukas. Säkylä oli kahdeksas, yhteensä 5 160 kilometriä ja 0,78 asukasta kohti.

"Olen erittäin tyytyväinen ensimmäisen vuoden tulokseen ja siihen, että ihmiset löysivät hienosti kampanjan ja mobiilisovelluksen", sanoo terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo Lounais-Suomen Liikunnasta ja Urheilusta.

Suorituksia saattoi kartuttaa kahdeksassa lajissa, jotka olivat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Ylivoimaisesti eniten merkittiin hiihtosuorituksia.

"Nyt käännetäänkin katsetta jo Haastepyöräily-kampanjaan", vinkkaa Juha Koskelo.

Talviliikkujat kirjasivat suorituksia yhteensä 342 379 kilometriä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat