Kaahareita ja rattijuoppoja Lounais-Suomen teillä: Iso osa teoista törkeitä

Uutiset

Ajokorttinsa menettänyt viitisenkymmentä kuljettajaa.

Poliisi

Poliisi.

Poliisi on valvonut pääsiäisenä liikennettä Lounais-Suomessa. Saldoa kuvaillaan murheelliseksi.

Kiirastorstain ja ensimmäisen pääsiäispäivän välillä partiot ovat käsitelleet 80 liikenneturvallisuuden vaarantamista ja kahdeksantoista törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista. Rattijuopumuksista on kirjattu kaksitoista käryä ja törkeistä rattijuopumuksista neljätoista.

Ajo-oikeutensa on menettänyt viitisenkymmentä kuljettajaa.

Erityisesti poliisia huolestuttaa törkeiden tekomuotojen suuri osuus. Mitatuista ylinopeuksista noin joka viides on ollut huomattavia aiheuttaen vakavaa vaaraa tienkäyttäjille. Rattijuopumuksista yli puolessa kuljettaja on ollut vahvasti päihtynyt.

Poliisi tarkkailee myös paluuliikennettä.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat