Poliisi valvoo raskasta liikennettä, kohdentaa "havaittuihin selkeimpiin epäkohtiin"

Uutiset

Tarkkailussa ajo- ja lepoaikojen noudattaminen, kuorman varmistaminen sekä ajoneuvojen kunto.

Jarrudynamometri

Raskas ajoneuvo jarrudynamometrissä. Kuva: Poliisi

Raskas liikenne on poliisin tehostetussa valvonnassa tällä viikolla myös Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen sekä harmaan talouden ja kuljetusrikollisuuden torjunta.

"Valvontaa kohdennetaan tälläkin kertaa aiemmilla valvontajaksoilla havaittuihin selkeimpiin epäkohtiin, kuten ajo- ja lepoaikojen noudattamiseen, kuorman varmistamiseen sekä ajoneuvojen kuntoon", kertoo poliisitarkastaja Heikki Kallio Poliisihallituksesta.

Vastaavalla teemajaksolla tarkastettiin viime vuonna 1 579 ajoneuvoa. Tuolloin pelkästään ajo- ja lepoaikoihin sekä ajopiirtureihin liittyviä rikkeitä havaittiin 290 kappaletta ja kuorman varmistamisen puutteita 56.

· · · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat