Sastamala Gregoria huipentuu ilmaiskonserttiin – Katso tästä mitä juhliva festivaali vielä tarjoaa

Uutiset

Luvassa on konserttien lisäksi luento pyhiinvaelluksista ja keskiaikaiset pidot.

Sastamala Gregoriana

Sastamala Gregoriana. Kuva: Sastamala Gregoriana

Vanhan musiikin festivaali Sastamala Gregoriana on parhaillaan käynnissä.

Filosofian tohtori Sari Katajala-Peltomaa Tampereen yliopistosta luennoi Pukstaavissa pyhiinvaelluksista Suomessa keskiviikkona kello 16–17.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tyrvään Pappilan amfiteatterissa nautitaan ulkoilmakonsertista kello 18. Esiintymässä on sveitsiläinen Alta Bellezza, joka on festivaalin ensemble-in-residence. Katoksen alta voi ostaa etukäteen varatun paikan, muutoin pääsy on vapaa. Keskiaikaisten pitojen tarjonnalla herkutellaan Tyrvään Pappilan salissa kello 20.

Huippuyhtye Cappella Pratensis Alankomaista esiintyy Sastamalan Pyhän Marian kirkossa torstaina kello 19. Kokoonpano koostuu kahdeksasta mieslaulajasta. Konsertissa on mukana kotimaisen vanhan musiikin kantaviin voimiin lukeutuva Anna-Maaria Oramo.

Sastamala Gregoriana huipentuu perjantaina kello 19 Sastamalan Pyhän Marian kirkossa. Kaikille avoin ilmaiskonsertti juhlistaa festivaalin 25-vuotista taivalta. Gregoriana-muusikoista koottu Sastamala Gregoriana Consort esittää vanhan musiikin helmiä ja harvemmin kuultuja mestariteoksia.

Ohjelmiston tarkat tiedot löytyvät festivaalin kotisivuilta.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat