Mobiiliverkon liikenne nousi Pirkanmaalla: Elisa lisäsi kapasiteettia Sastamalassa, katso tästä millä alueilla

Uutiset

Muutos vaikuttaa pysyvältä.

Masto

Masto.

Elisa kertoo lisänneensä mobiiliverkon kapasiteettia ja laajentaneensa kiinteän verkon saatavuutta eri puolilla Pirkanmaata. Datankäyttö vaikuttaa nousseen pysyvästi.

Pirkanmaalla mobiiliverkon liikenne on kasvanut 60 prosenttia, kun verrataan vuoden 2020 alkua kuluvan vuoden alkuun. Taustalla ovat lisääntynyt etätyö sekä yritysten ripeä siirtyminen digitaalisten palveluiden käyttäjiksi ja tarjoajiksi.

"Dataa käytetään paljon kotoa käsin, kun töitä ja opintoja tehdään nyt ja tulevaisuudessa entistä enemmän etänä. Tämä nostaa vaatimuksia kodin nettiyhteydelle, joka voidaan toteuttaa esimerkiksi 5G-laajakaistalla tai kuituverkolla. Parannamme aktiivisesti molempien verkkotekniikkojen saatavuutta ja mobiiliverkon nopeutta alueella", sanoo Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen.

Sastamalassa Elisa on laajentanut 5G-verkkoa Pitkämäessä, Tyrväällä, Niemenmäessä ja Vihattulassa sekä 4G-verkkoa Tyrväällä, Vihattulassa, Niemenmäessä, Pitkämäessä ja Sylväällä.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat