Varilaan valmistui kunnon pesäpallokenttä: "Odotettu ja toivottu parannus lajin harrastajille"

Uutiset

Sastamalan Kumuri liikuttaa pesäpallon parissa noin kahtasataa henkilöä.

Pesäpallo

Maila ja pallo. Kuva: Pixabay

Sastamalassa vietetään Varilan pesäpallokentän avajaisia lauantaina. Ohjelmassa on muun muassa kakkukahvit, puheita ja jännittäviä pelejä.

Kaupunki on ollut vailla tämän päivän vaatimukset täyttävää pesäpallokenttää. Puute on nyt korjattu.

"Hiekkatekonurmikenttä on todella odotettu ja toivottu parannus lajin harrastajille", kertoo Sastamalan Kumurin puheenjohtaja Sami Ristimäki. Hän on toiminut yhdistyksessä hankkeen puuhamiehenä ja esittää avajaisissa tervehdyksen. Kaupungin puolesta puhuu valtuuston varapuheenjohtaja Antti Lepistö.

Kumuri liikuttaa pesäpallon parissa vuosittain noin kahtasataa henkilöä. Kuluvana kesänä pelitapahtumia on Sastamalassa yli neljäkymmentä.

Hiekkatekonurmikentän rakentaminen sisältyi kaupungin investointisuunnitelmaan. Länsi- ja Sisä Suomen aluehallintovirasto myönsi hankkeelle 31 000 euron avustuksen. Toteutuksen kaupunki on tehnyt yhdessä Kumurin kanssa.

Pesäpallon lisäksi hiekkatekonurmikenttä soveltuu monipuolisesti eri lajien harrastamiseen ja koululiikuntaan.

Varilan pesäpallokentän avajaiset la 23.7. klo 12-18. Kakkukahvit 150:lle ensimmäiselle. Kaupungin ja Kumurin tervehdykset. Pesäpallo-ottelut: klo 13 Sastamala All Stars – Kumuri All Stars, klo 15 E-poikien sarjapeli Kumuri – Ikaalisten Tarmo.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat