Juha Hurme vaeltaa Huittisista eteenpäin: "Olen liikkeellä, kuten aina, oppiakseni uusia asioita"

Uutiset

Vesipullo vie sanoman kohtuudesta, kestävyydestä ja toivosta.

Juha Hurme

Juha Hurme on kirjailija, teatteriohjaaja ja -käsikirjoittaja. Hänen romaaninsa Niemi voitti Finlandia-palkinnon vuonna 2017. Hurmeen uusin kirjallinen työ on Seitsemän veljeksen uusi suomennos. Kuva: Annina Mannila

Sastamalassa viime päivinä edennyt viestipyhiinvaellus jatkaa keskiviikkona Keikyästä Huittisiin ja samalla Tampereen hiippakunnasta Turun arkkihiippakuntaan. Kapulana toimivan vesipullon vaihto on Ripovuorella.

"Viestipyhiinvaellus tuntuu hauskalta hankkeelta, joka kokoaa mahdollisesti hyvinkin monenlaisia osallistujia. Olen liikkeellä, kuten aina, oppiakseni uusia asioita", kertoo kirjailija ja ohjaaja Juha Hurme. Hän on viestipyhiinvaelluksella mukana torstaista sunnuntaihin näyttelijä Roosa Söderholmin kanssa. He esittävät vaelluksen lomassa luonnossa ja erilaisilla kulttuurihistoriallisilla kohteilla dialogeja keskiajasta, kansanrunoudesta ja suomalaisesta metsämytologiasta.

Huittisista matka jatkuu Kokemäkeä kohti perjantaina. Viestipyhiinvaellus välittää sanoman kohtuudesta, kestävyydestä ja toivosta. Määränpää on Turun tuomiokirkolla 14. elokuuta.

Viestipyhiinvaelluksen taukopäivänä torstaina 28.7. Juha Hurme ja Roosa Söderholm esiintyvät Huittisissa Wanhalla WPK:lla kello 16.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat