Lauri Inna kolmen kärjessä Porin kaupunginjohtajaksi

Uutiset

Valtuusto tekee valinnan 14. marraskuuta.

Lauri Inna

Lauri Inna.

Vammalasta syntyisin oleva valtiotieteiden maisteri Lauri Inna on loppusuoralla Porin kaupunginjohtajan valintaprosessissa. Hän on yksi kolmesta kärkiehdokkaasta.

Lauri Innan lisäksi kaupunginjohtajaehdokkaiden paneelikeskusteluun on kutsuttu oikeustieteen maisteri Lauri Kilkku Porista ja valtiotieteiden maisteri Krista Kiuru Porista. Kilkku on Porin apulaiskaupunginjohtaja ja Kiuru vanhempainvapaalla perhe- ja peruspalveluministerin tehtävästä. Kolmikko valikoitui haastattelujen ja johtamisarviointien perusteella. Rekrytointikonsultti esitteli tulokset rekrytointitoimikunnalle ja kaupunginhallituksen kokoonpanolle.

Keskon Lounais-Suomen aluejohtajana työskentelevä Lauri Inna asuu Turussa. Hän on aiemmin toiminut muun muassa kaupunginjohtajana Salossa sekä kunnanjohtajana Hattulassa ja Punkalaitumella.

Porin valtuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan 14. marraskuuta.

Oikaistu 7.11.2022 Lauri Innan oppiarvo valtiotieteiden maisteriksi.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat