Joonas Immonen ehdolle eduskuntavaaleihin: "Minulle on piirtynyt hyvä kuva siitä, mitä Satakunta tarvitsee"

Uutiset

Maakunnan itäisissä osissa näkyy oman kansanedustajan puute.

Joonas Immonen

Joonas Immonen.

Huittislainen kaupunginvaltuutettu ja aluevaltuutettu Joonas Immonen (kesk.) pyrkii kansanedustajaksi. Häntä esitetään ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin.

Valtakunnan politiikasta Joonas Immosella on aiempaa kokemusta. Hän on muun muassa työskennellyt kahden keskustalaisen ministerin kabineteissa.

Joonas Immonen toimii Satakunnassa puolueensa aluevaltuustoryhmän puheenjohtajana. Huittisissa hän on kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja.

"Olen saanut tehdä töitä politiikassa ja hoitaa satakuntalaisten asioita. Minulle on piirtynyt hyvä kuva siitä, mitä Satakunta tarvitsee: edunvalvontaa tiehankkeisiin ja korkeakoulutukseen ja työtä sen eteen, että yritykset haluavat investoida ja Satakunnan arvo tunnistetaan", sanoo Joonas Immonen.

Huittisista ei ole ollut kansanedustajaa vuoden 1991 jälkeen, jolloin Einari Nieminen jätti eduskunnan. Joonas Immosen mukaan maakunnan itäisissä osissa tämä puute näkyy. "Varsinkin kakkostie on jäänyt edunvalvonnassa täysin paitsioon, vaikka se palvelee koko Satakuntaa", hän toteaa.

Joonas Immonen on 22-vuotias. Hän opiskelee Tampereen yliopistossa valtio-oppia ja kansainvälistä politiikkaa.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat