Huittinen ja Amanda Kotaja jatkamassa yhteistyötä vanhaan malliin

Uutiset

Kaupunki maksaa 4 000 euroa vuodessa ja menestyksen mukaan tulosbonuksia.

Amanda Kotaja

Amanda Kotaja. Kuva: Harri Kapustamäki, Paralympiakomitea/KIHU

Yhteistyö Huittisten kaupungin ja ratakelaaja Amanda Kotajan välillä on saamassa jatkoa. Osapuolet ovat neuvotelleet asiasta.

Sopimuksen on tarkoitus olla edelleen arvoltaan 8 000 euroa kahdelta vuodelta. Kaupunki siis maksaa 4 000 euroa vuodessa.

Tulosbonuksia tilitetään lisäksi menestyksen mukaisesti. Paralympialaisten kultamitali tuo 2 000 euroa sekä hopea tai pronssi tuhat euroa. Maailmanmestaruuskilpailujen ulkoratojen mitalisijoituksen arvo on tuhat euroa. EM-kilpailujen ulkoratojen mitalisijoituksesta maksetaan 500 euroa.

Kaupungin logo näkyy Amanda Kotajan urheilupaidassa ja -takissa. Hän tulee vieraaksi kolme kertaa vuodessa kaupungin järjestämään tilaisuuteen. Kotaja tekee vuodessa kuusi some-päivitystä, joihin liittyy positiivisesti Huittisten kaupunki. Kaupungilla on oikeus käyttää hänen nimeään ja kuvaansa markkinointi- ja tiedotusmateriaaleissaan.

Asia on kaupunginhallituksen päätettävänä.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat