Vähä-Tiisalaan suunnitteilla hevoskeskus

Uutiset

Hinta on jäämässä kaupungin alkujaan tavoittelemasta.

Vähä-Tiisala

Vähä-Tiisala. Kuva: Sastamalan kaupunki

Sastamalassa Mouhijärvellä Vähä-Tiisalan ratsutilalle suunnitellaan hevoskeskusta. Kauppa on esillä kaupungin päätöksentekoelimissä.

Raseborgs Slotts Turism Ab aikoo luoda ratsutilalle hevoskeskuksen, jossa on vuokrattavia tallipaikkoja. Alueelle on tarkoitus rakentaa ratsastuskenttä ja myöhemmin maneesi. Asuinrakennuksia on määrä hyödyntää majoitus- ja matkailukäytössä. Yritys suunnittelee myös muita oheispalveluja. Se on ilmaissut halunsa ostaa talouskeskukseen rajoittuen kaksi hehtaaria peltoa.

Huutokaupassa korkeimmat kolme ostotarjousta olivat 46 225 euroa, 45 500 euroa ja 44 200 euroa. Raseborgs Slotts Turism Ab jätti toiseksi korkeimman tarjouksen. Konserni- ja elinvoimajaosto päätti pyytää kaikkien kolmen tarjouksen tekijöiltä suunnitelmat, koska hinnat olivat hyvin lähellä toisiaan. Korkeimman tarjouksen tekijää ei tavoitettu ja kolmanneksi korkeimman jättänyt ilmoitti luopuvansa kilpailusta.

Hinta on jäämässä kaupungin alkujaan tavoittelemasta. Vähä-Tiisalan ratsutilaa yritettiin ennen netissä toteutettua huutokauppaa myydä 180 000 eurolla. Ponnistelut eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta.

Konserni- ja elinvoimajaosto tekee asiassa esityksen kaupunginhallitukselle. Kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg esittää, että Vähä-Tiisalan ratsutila myydään Raseborgs Slotts Turism Ab:lle 45 500 euron hinnalla. Lisäksi kaupunki vuokraisi erillisellä sopimuksella ostajan toivoman noin kahden hehtaarin suuruisen peltoalueen.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat