LP-Vampula voitti vuoristoratapelin Puijoa vastaan

Uutiset

Sarjakakkonen taipui 3-2.

LP-Vampula - Puijo Wolley 4.12.2022

LP-Vampulalla oli ottelussa ilon aiheita. Kuva: Antti kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula kaatoi Puijo Wolleyn. Sarjakakkonen taipui 3-2 (21-25, 25-23, 25-23, 15-25, 15-9).

Ratkaisevan viidennen erän alussa Vampula karkasi johtoon ja vei erää 9–4. Vampulan Iveta Stanchulova teki pisteen lyöden pallon aivan viitosnurkkaan. Hetkeä myöhemmin samaa kohtaa pommittivat tuloksekkaasti Lotta Kukkonen ja Teija Vuorenmaa. Vampulan voitto sinetöityi, kun kapteeni Kristiana Petrova niittasi pallon vastustamattomasti Puijon kenttään.

"Olemme pelanneet paljon näitä viisieräisiä, mutta hienoa, että saimme ansaitun voiton. Koko joukkue pelasi hyvin ja monipuolisesti", kommentoi passari Lotta Kukkonen.

"Tämä oli ylös-alas-peliä kummaltakin joukkueelta. Taistelimme vastaanoton kanssa etenkin neljännessä erässä. Koko ottelun ajan meillä oli aika hyvää torjuntapelaamista. Paljon työtä on kuitenkin vielä tehtävänä", sanoi päävalmentaja Ziga Kos.

LP-Vampula saa sunnuntaina 11. joulukuuta vieraaksi Pölkyn Kuusamosta. Ottelu on Suomen Cupin ottelu, jossa ratkeaa paikka välieriin.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat