Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 21.4.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Mahtava musiikkikavalkadi Sastamalassa: "Hakee vertaistaan jopa ihan kansallisella tasolla"

Uutiset

Mukana toistasataa esiintyjää.

Eteeriset sireenit

Eteeriset sireenit. Kuva: Ilari Mehtonen

Sastamalassa järjestetään lauantaina 15. huhtikuuta ensimmäistä kertaa Sastamala laulaa! -kuoro- ja laulutapahtuma. Mukana on peräti seitsemän kuoroa ja lukuisia yksinlaulajia.

"Tarjolla on sekä laajuudeltaan että ohjelmistoltaan mahtava musiikkikavalkadi, joka hakee vertaistaan jopa ihan kansallisella tasolla. Esiintyjiä tapahtumassa on kaikkiaan toistasataa ja nautinnollista kuultavaa riittää iltapäivästä pitkälle iltaan saakka", kertoo apulaisrehtori Jukka Rajala Sastamalan musiikkiopistosta.

Päivän ensimmäisessä konsertissa Funkkistalolla kello 14.30 esiintyy toistakymmentä laulajaa. Ohjelmisto koostuu klassisista sävelmistä sekä kepeistä musikaalisävelmistä.

Toinen konsertti Vammalan seurakuntatalolla kello 16.30 tutustuttaa yleisönsä kaupungin elinvoimaiseen kuoroelämään. Kavalkadissa esiintyvät Canto-kuoro, Kamarikuoro Scherzo, Kamarikuoro Trilli, Lasten ja nuorten kuoro Stella sekä Sastamala Gospel. Väliaikakahvituksen tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Sulle salaisuuden kertoa mä voisin -iltakonsertissa Seuratalolla kello 19 on tarjolla jazzstandardeja, ABBAA, Lady Gagaa ja vanhan ajan iskelmää. Kokoonpanot vaihtelevat herkistä pianosäestyksellisistä kappaleista Lauluyhtye Eteeristen Sireenien kautta Leo Big Bandin svengaaviin säveliin. Leo Big Bandia luotsaa Istvan Vilagi. Solistina on Helena Lehtimäki, jolle esiintyminen on samalla musiikkiopiston päättötyö.

"Seuratalolla saa tanssiakin, jos siltä tuntuu", lupaa Jukka Rajala lupaa.

Tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: