Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 9.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

VaLePa venyi voittoon Kyyjärvellä

Uutiset

Kyky-Betset on vahvistunut kovasti.

KyKy-Betset - VaLePa 21.10.2023

KyKy-Betset ja VaLePa.

Mestaruusliigassa VaLePa kohtasi KyKy-Betsetin. Tiukan taistelun päätteeksi vieraat nappasivat voiton 2-3 (25-20, 19-25, 25-23, 23-25, 10-15).

Jo ennakkoon oli tiedossa, että Kyky-Betset on vahvistunut kovasti. Joukkueessa on jokaiselle paikalle kovat pelimiehehet.

Ottelussa käytiin kahden huippuhakkurin välinen taisto. Erinomaisessa kunnossa oleva Urpo Sivula ja Latvian maajoukkuehakkuri Renars-Pauls Jansons pelasivat molemmat loistavasti.

"Pieniä juttuja pitää vielä meidän pelissä hioa, muuten olen ihan tyytyväinen peliin. Vaikeista hetkistä pystyttiin nousemaan. Syöttö ja hyökkäys alkoi löytymään pelin edetessä", totesi Urpo Sivula.

"Tasainen vääntö oli. Meillä oli vähän hankaluuksia torjunta-puolustuksessa. Syötössä saatiin tehoja. Välillä oli pelin aikana tukalaa, mutta maltettiin", sanoi päävalmentaja Janne Kangaskokko.

Tilasto

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: