Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Keskiviikko 26.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

"Uskon, että palvelut tulevat kuitenkin toimimaan hyvin"

Uutiset

Pirkanmaan aluehallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen ja varapuheenjohtaja Hanna Laine summaavat ajankohtaisia mietteitä.

Pirkanmaan hyvinvointialue on toiminut reilun vuoden. Alkumetrejä ovat leimannut esimerkiksi palveluverkkoon kohdistuvat järjestelyt.

Aluehallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen vakuuttaa, että suunnittelu perustuu vahvaan tietoon ja perusteelliseen työhön. "Uskon, että palvelut tulevat kuitenkin toimimaan hyvin", hän toteaa.

Ensimmäinen varapuheenjohtaja Hanna Laine nostaa esiin, että asiakastyytyväisyyskyselyssä hyvinvointialue sai erittäin hyvän arvosanan.

Palveluverkkosuunnittelu on kirvoittanut myös huolta lähipalveluiden jatkosta.

"Haluamme tehdä töitä täysillä sen eteen, että ihmisten palvelut ovat saatavilla nyt ja tulevaisuudessa ja niihin tulee myös uusia vaihtoehtoja", sanoo Hanna Laine.

Lähiasemaverkosta tehdään päätöksiä kuluvan vuoden aikana.

Kari-Matti Hiltunen ja Hanna Laine summaavat ajankohtaisia mietteitä hyvinvointialueen julkaisemassa tervehdyksessä. Videon voit katsoa uutisen alusta tai tästä linkistä.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: