Mouhijärvellä valmistetaan Suomen suurin juusto, jota pääsee maistamaan Häijään markkinoilla sunnuntaina. Juusto tehdään Peter Dörigin Herkkujuustolassa perinteiseen juustomuottiin. Juustoon käytetään noin 2000 litraa lehmänmaitoa ja valmis juusto tulee painamaan noin 250 kiloa. Juustoa markkinoilla jakaa Mouhijärven kunnanjohtaja Esa Sirviö apunaan paikallisen yrittäjäyhdistyksen väkeä. Juustomuotti laitetaan esille valtatien 11 varteen.
Juttuvinkki
Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!
Bussiyhteydet Kiikoisista heikkenevät, valtatien vuorot Tampereen ja Porin välillä loppuvat
Kommentoi
Taustalla ovat vähäiset matkustajamäärät.
Pintavesien lämpötilan nousu näyttää taittuneen, Liekovedessä ja Houhajärvessä ei havaittu sinilevää
Omia havaintojaan voi kuka vain ilmoittaa Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämään palveluun.
Tuttuja teatterilaisia rooleissa, elokuvaa filmattiin Sastamalassa: Peltipurkkiunelmia katsottavana YouTubessa
Kerännyt netissä tuhansia katselukertoja.
Luteita havaittu ja torjuttu Taysin päivystyksessä
Alkuperä ei ole suoraan jäljitettävissä.
Seuraava:
Entisaikain hääperinnettä näyttelyssä Vähähaarassa
Edellinen:
Vladimir perusti korupajan Keikyään