MAINOS

Kevät on toistoa

Rasia

Mika Hyssi

Kevät hönkii jo talven niskaan. Johan tätä kylmyyttä on kestetty. Mieleen pulpahtaa viime kevään ja kesän tapahtumat. Messut, markkinat ja muut tempaukset kutkuttavat. On aika herätä horroksesta ja suunnitella kesän tapahtumakalenteri. Muistan jäätelökesän…

Äetsän messut järjestetään toukokuun 22. – 23. toukokuuta. Internetissä tapahtumaa mainostetaan “paikkakunnan suurimmaksi yleisötapahtumaksi”. Ohjelmiston suunnittelussa on menty äetsäläiseen tapaan reippaasti riman alta. Iänikuiset muotinäytökset ja pomppulinnat tuskin pitävät messutunnelmaa yllä. Onneksi paikalle on sentään saatu raahattua laulaja Anna Eriksson bändeineen.

Messuhumua ylläpitämään paikalla tulee olemaan olutteltta, joka varmasti kerää messujen suurimman voittosaaliin ja kävijäennätyksen. Kakarakestit…

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top